Sponsors stellen zich voor

AGU

AGU en Le Champion werken al meer dan 25 jaar intensief samen. Zo is AGU naast hoofd- en titelsponsor van de grootste strandrace van de Benelux, de AGU Egmond-Pier-Egmond, ook sponsorpartner van andere Le Champion fietsevenementen, zoals de Dam tot Dam FietsClassic en de Fiets4Daagse Hoorn. AGU is ook partner voor de fiets- en loopkleding van Le Championleden. Samen met collega’s, clubgenoten of vrienden in dezelfde kleding fietsen, maakt fietsevenementen namelijk nog mooier! Ook voor andere fietskleding en fietsaccessoires kun je bij AGU terecht.

Kijk voor meer informatie op www.agu.nl.


Lotto
Lotto maakt zich sterk voor de Nederlandse sport, omdat sport aan de basis van een gezonde en krachtige samenleving staat. Jaarlijks draagt De Lotto al meer dan 40 miljoen euro af aan zowel top- als breedtesport (amateursport). Door het steunen van zes grote toertochten waaronder de ‘Dam tot Dam fietsclassic’ onderstreept Lotto nog eens het belang van breedtesport in Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.de6vanlotto.nl.

Speel bewust, 18+, lotto.nl


Bike MOTION Benelux

Bike MOTION Benelux is het walhalla voor elke sportieve fietser. Hier vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Het wordt weer kwijlen bij het allermooiste en allernieuwste materiaal wat je je als fietser kunt wensen, want hier laten importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding de collectie voor het nieuwe seizoen zien. Natuurlijk is het niet alleen kijken, je kan vooral lekker zelf fietsen. Kom de nieuwste fietsen testen! Informatie: www.bikemotionbenelux.nl.


Fietsenmakers aan huis
Fietsenmakers aan huis, de naam zegt al veel. Wij komen niet alleen aan huis maar komen op elke locatie waar onze monteurs maar kunnen komen. In heel Nederland zijn er mobiele fietsenmakers maar ook fietsenmakers met een vaste reparatie locatie die zich alleen richten op de reparatie van fietsen of waarbij de verkoop van fietsen een minder groot belang is. Wij zijn niet merk gebonden. Door de flexibiliteit zijn wij ook goed inzetbaar op evenementen en daarom hebben wij de aansluiting gemaakt met Le Champion. Tijdens diverse evenementen zijn wij te vinden bij de start op de rustposten en eventueel onderweg om deelnemers te helpen. Mocht u ons niet kunnen vinden op een rustpost bel of app dan gerust, het kan zijn dat wij een deelnemer onderweg helpen. Zet ons nummer voor uw rit alvast in je telefoon en het staat ook op het stuurbordje. 06-44 47 09 31

Kijk voor meer informatie op www.fietsenmakersaanhuis.nl/


Isostar
Isostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.LOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITION

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoeling om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl


Wielrenblad
Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden.We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Coumns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

Kijk voor meer informatie op: www.wielrenblad.nl.


ChipSoft
ChipSoft is dé specialist op het gebied van zorg-ICT. Met een innovatief elektronisch patiëntendossier helpen wij zorgprofessionals van alle typen zorgorganisaties om op het juiste moment de juiste zorg te leveren. Onze ambitie? Samen naar betere zorg!
Voor het derde jaar op rij organiseren wij onder de vleugels van Le Champion een eigen Ronde van ChipSoft, die aanhaakt bij de Dam tot Dam FietsClassic. Door met een groot peloton van sportieve zorgprofessionals uit heel het land mee te doen aan deze schitterende fietstocht, versterkt ChipSoft de band tussen de zorgverleners onderling en bouwen we samen aan onze relatie met zorgorganisaties. Dat kan de zorg alleen maar ten goede komen. De Dam tot Dam Fietsclassic past dus perfect bij ChipSoft. Samen fietsen én samen naar betere zorg!

Voor meer informatie over de meest innovatieve zorg-ICT: www.chipsoft.nl 


Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Kijk voor meer informatie op: www.headline-interactive.nl


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.


Spotler 
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.com


Sultana

De naam Sultana is afkomstig van de beroemde Sultana rozijnen. De allereerste Sultana FruitBiscuits die Verkade maakte in 1935 waren granenbiscuits met rozijnen, wat in die tijd ontzettend nieuw was. De tijden zijn veranderd en Sultana heeft naast Naturel nog vele andere lekkere soorten en smaken! Of je nu zoete of hartige trek hebt, Sultana biedt voor ieder moment en voor jong en oud een lekker tussendoortje!
Heb je Just Good al gezien? Het nieuwe tussendoortje van Sultana vol natuurlijke ingrediënten. Nou ja vol, slechts zeven ingrediënten eigenlijk. De repen zitten vol vezels, zodat je er weer een tijdje tegenaan kunt. Of je nu Sultana Just Good met Cacao & Hazelnoot, met Cacao & Sinaasappel of met Kokos & Cashew probeert.

Voor meer informatie, zie www.sultana.nl/producten/just-good/

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief